Dag88: 28/10 Sutri-Campagnano di Roma 25km.

img_9178_resized img_9182_resized img_9189_resized img_9196_resized img_9210_resized img_9216_resized img_9219_resized

De frisse stevige noord-oosten bries heeft de temperatuur lager gehouden dan verwacht, maar met een stralende zon in de wolkeloze staalblauwe hemel is het toch aangenaam wandelweer. Hoe dichter we bij Rome aankomen hoe moeilijker het wordt om de drukke Via Cassia te ontwijken. Dat ondervinden we al snel als we Sutri verlaten hebben. Enkele honderden meters langs een witte lijn, met het snelle verkeer dat op 1 meter voorbij raast is geen pleziertje. Een opluchting als we kunnen afslagen en een rustige landweg kunnen bewandelen, tussen alweer massa’s hazelnootbomen. In het dorp Monteroni kunnen we ons middagmaal veilig stellen. Voor het overige is er echter weinig te vertellen. Het verrast ons telkens weer dat we tot enkele honderden meters moeten naderen om ons einddoel voor de dag kunnen zien liggen. Campagnano di Roma ligt nochtans op een hoogte. De huizen van het oude centrum zijn opgetrokken in tufsteen (uitgespuwde gestolde lava). Slapen doen we in het prima ingerichte Oratorio San Giovanni Battista, een parochiecentrum waar allerlei activiteiten kunnen plaats vinden. Op het thuisfront zijn ze de koffers aan het pakken. Tot morgen. Groetjes van Patrick en Joan.

P.s. Het klinkt onwezenlijk maar jullie hebben nog drie dagen om ons te sponsoren. Maar geen nood uitzonderingen op deze tijdslimiet zijn steeds toegestaan.!!

2 gedachten over “Dag88: 28/10 Sutri-Campagnano di Roma 25km.

 1. Papa en Mama

  Beste pelgrims
  In het begin van jullie tocht hoorde ik iets van sponsoring voor Nepal, maar het drong niet goed door.
  Maar nu ik las over de sponsoring van Els en Emiel viel onze euro (oud zijn, hé) en konden wij niet achter blijven en hebben dat vlug rechtgezet. Bij deze storten wij 200 euro. Elke euro telt hé. Geluk ermee!!
  Kussen Ma en Pa.

 2. maria vandenberghe

  Hallo stoere stappers,
  INu jullie het einde naderen en we zelf op vakantie gaan, wil ik jullie alvast een goede aankomst wensen en een heel grote proficiat voor de geleverde prestatie . Dank voor de mooie dagdagelijkse verhalen en de prachtige foto’s…!Ik hoop dat de aarde niet gaat beven daar in Rome …maar ik ben zeker dat er vele harten zullen trillen van geluk bij het weerzien van het thuisfront die ook een dikke pluim verdient. Tot ziens !
  Maria

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *