Dag 9: Carlisle – Bowness-on-Solway 26km.

Bij elke meerdaagse wandeltocht kom je dagelijks dezelfde wandelaars tegen. Ik noem dat “de wolk”. Onze wolk bestaat uit een vader en dochter uit Amsterdam, negen Canadezen en twee Australiërs. De rivier “Eden” waar we gisteren reeds mee kennis gemaakt hebben, is zo’n 18 maanden geleden uit haar oevers getreden en heeft heel wat schade aangericht aan het Hadrian’s Wall pad met grote omwegen als gevolg. Onze hospita heeft ons daarvoor tijdig gewaarschuwd, en ons ingelicht over de alternatieve route😁. Even buiten Carlisle hebben we de Eden

 niet meer uit het oog verloren en was zij onze gids voor de rest van de wandeling


In de gids stond voor vandaag dat het een en ik citeer “Dead Flat Road” zou zijn. Dead is het gelukkig niet geworden maar wel flat. 

Na +/-160km wandelen in een prachtige natuur met grote historische waarde zijn we in” Wallsend Guest House” te Bowness-on-Solway aangekomen. Na het avondeten in de Kings Arms hebben we nog verbroederd met onze Canadese vrienden. Vandaar dat de blog ook een ietsie pietsie later gepubliceerd is. Morgen is onze terugreis. Groetjes van Joan en Chris. 

Een gedachte over “Dag 9: Carlisle – Bowness-on-Solway 26km.

  1. Guy Crikemans

    Proficiat Joan en Chris,
    Ik denk dat jullie samen een onvergetelijk avontuur hebben beleefd, iets om nog lang te koesteren. Ondertussen heeft Kees de vierdaagse van Nijmegen tot een goed einde gebracht.
    We zijn trots op jullie!
    Guy en Carine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *